14.01.2015
Vega підключила тисячу абонентів Інтернет-доступу у Миколаївській області
Під час зимових свят доступ до мережі Інтернет за технологією «Оптика в будинок» у Миколаївській області отримав ювілейний тисячний абонент Vega. Ним став житель села с. Мішково-Погорілове Андрій Пустовойт.
13.01.2015
Волонтери Vega привітали з зимовими святами дітей Миколаївської дитячої обласної лікарні
Напередодні Нового року співробітники телекомунікаційної групи Vega з м. Миколаїв відвідали своїх «підшефних» – маленьких пацієнтів дитячої обласної лікарні.
13.01.2015
Vega надала матеріальну допомогу пораненому Іллі Луценку
Оператор спрямував кошти, які планувалися на новорічні подарунки партнерам та клієнтам, на операцію пораненому у Маріуполі юнакові.
13.01.2015
Vega модернізує мережу передачі даних у Києві
Північний філія телекомунікаційної групи Vega завершує проект модернізації телекомунікаційної мережі у Києві. Це дозволить більш ефективно підключати нові послуги і розвивати мережу передачі даних компанії для бізнес-абонентів.
13.01.2015
Колона Гуманітарного штабу Ахметова не виїхала до Донецька
Колона Гуманітарного рейсу штабу Ріната Ахметова у складі 20 машин не виїхала сьогодні з Дніпропетровська до Донецька через ситуацію з введенням спецперепусток для проїзду до зони АТО. Нагадаємо, вчора, 12 січня, офіційно були закриті в'їзди до Донецьк
11.01.2015
Гуманітарні рейси Ріната Ахметова доставлять у січні півмільйона продуктових наборів до Донбасу
Сьогодні, 9 січня, із Дніпропетровська до Донецька виїхав перший у цьому році гуманітарний рейс Ріната Ахметова. Перша колона машин доставить сьогодні для мирних жителів регіону 260 тонн продуктів – цукор, макарони, крупи, вівсяні пластівці. Всьо

Сторінок: 15
Приблизна кількість результатів :146