Волонтери Vega привітали з зимовими святами дітей Миколаївської дитячої обласної лікарні

13.01.2015

Напередодні Нового року співробітники телекомунікаційної групи Vega з м. Миколаїв відвідали своїх «підшефних» – маленьких пацієнтів дитячої обласної лікарні.

Це вже третій візит співробітників компанії до лікувального закладу. Перший візит відбувся напередодні Дня захисту дітей торік, волонтери передали кошти для крихітних «відмовничків» у відділення новонароджених. До першого вересня працівники компанії Vega знову надали своїм підшефним посильну допомогу, зібравши іграшки та одяг, які у відділенні прийняли з величезною вдячністю.

Напередодні Нового 2015 року співробітники Vega надали допомогу імунно-інфекційному відділенню, де проходять лікування дітки з непростими діагнозами (ВІЛ, тяжка ниркова недостатність та ін.), часто з неблагополучних сімей. В даний момент у відділенні лікується багато немовлят, сиріт, а також дітей-біженців зі Сходу України з важкими захворюваннями. Представники Vega вирішили не лише допомогти відділенню матеріально, а влаштувати малюкам свято, подарувати їм радість і тепло своїх сердець. Гості прийшли до маленьких пацієнтів з подарунками: найнеобхіднішими медикаментами, печивом, фруктами, розвиваючими іграми, книгами, одягом. Найголовніше – поспілкувалися з дітлахами, їх батьками та персоналом.

Програма волонтерства Vega спрямована на допомогу у розвитку та соціалізації дітей з державних установ, підтримку тих дітей і підлітків, які найбільш її потребують.

Телекомунікаційна група підтримує програму фонду Ріната Ахметова «Розвитку України» «Сирітству-ні!».